AD elektro Star Wars

Diskusia k CATTARA 13932

Zobraziť katalóg
CATTARA 13932 - Vonkajší ohrievač

Diskusia k CATTARA 13932

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CATTARA 13932, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CATTARA 13932 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CATTARA 13932 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ziaric po cca 20-30 minutach pouzivania vyrazne znizi teplotu - kryt horaku uplne strati oranzovu farbu a teplota je taka nizka, ze ohrievac je prakticky nepouzitelny. Vsetky casti horaku stale horia, len nema dostatocnu teplotu. Po kompletnom vychladeni (min 45 min) a opatovnom zapnuti sa na chvilu zase podari horak dostat na dostatocnu teplotu, ale len velmi kratko (zase tak max 20-30 min). Neviem si predstavit akekolvek prakticke pouzitie pri takomto sposobe fungovania. Zariadenie je uplne nove (ziadne necitoty v horaku), nie je nijako naklonene, ziadne unikanie plynu, plynova nadrz ma dostatok plynu (minimalne 50% a viac). Prestudoval som si podrobne navod, ziadne riesenie som nenasiel a sekcia ktora popisuje problemy nedava odpoved, prip. popisuje nesuviace problemy. Je este nieco co by som mohol urobit, aby ziaric dokazal ohrievat aspon par hodin suvisle? Snazi sa alza podsuvat produkty ceskych vyrobcov, ktore su len podradny odpad? Je

Dobry den, existuje moznost napojit ohrievac aj na zemny plyn?

Dobry den, chtel bych se zeptat, zdali je topidlo nejak rozloženo na převoz, jde mi o to jestli ho naložím do kombíku, nebo jestli bude potreba dodávka :) diky za odpověď

Dobrý deň, dajú sa k tomu dokúpiť samostatne náhradne diely?

Dobrý den, chci se zeptat je ta lampa v celku nebo se musí nějak poskládat? Jde mi o to jestli jí dám do auta. Děkuji

Dobry den, Mohl bych take poprosit o CZ navod. Dekuji

Dobrý den, prosím, o český návod, při koupi jsme ho neobdrželi. Děkuji

Český návod - prosím, o jelo zaslání, děkuji

Dobrý den, včera nám byla doručena objednávka z vašeho e-shopu - ovšem bez návodu v českém jazyce. Jelikož je docela oříšek najít někde email, kterým bychom Vás kontaktovali, píši sem a žádám Vás tímto o návod v českém jazyce na uvedený email, popř.poštou. Děkuji za brzké vyřešení.

Dobrý den, kde k tomu koupím plynovou láhev?

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií