AD elektro Star Wars

Diskusia k Comfast UR20 strieborný

Zobraziť katalóg
Comfast UR20 strieborný - Sieťová karta

Diskusia k Comfast UR20 strieborný

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Comfast UR20 strieborný, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Comfast UR20 strieborný ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Comfast UR20 strieborný vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Po připojení do počítače se mi zobrazuje maximální možná rychlost 100/100, nikolv 1000. Přiložený návod není k produktu nijak relevantní, nikde jsem nenašel ovladače

Když to zapojím do notebuku tak mi to funguje ale když to zapojím do nintenda tak to nefunguje.

Prosím vás, redukcia v striebornej farbe má iný typ pripojenia ako tá v zlatej farbe? Pri zlatej farbe vidídm štandardný usb konektor. Pri striebornej je mini usb konektor? Vďaka.

Dobry den, ako dostanem internet do TV Sony prosim Vas? Pojdete to aj touto redukciou? Ethernet a USB ako do Notebooku? Z.D

Dobrý deň, Po pripojení do notebooku zariadenie nevie rozoznať, ani ho neukáže ako pamäťovú jednotku, ako je to v návode. Skúšal som aj hľadať ovládače ale neúspešne. Viete mi poradiť kde by som ich našiel presne na tento model?

Dobrý den, mám notebook Asus X515EA-BQ307T, a když do něj redukci zapojím, ukáže se mi upozornění "Zařízení USB nebylo rozpoznáno" a k internetu nepřipojí. Stolní počítač mám připojený ke stejnému routeru a na něm internet funguje. Děkuji

Bude to fungovat na této televizi 43" Samsung QE43Q64T? děkuji za odpověd

v hodnocení píše zákazník že 1gb nedává, byli by jste tak hodní a vyzkoušeli to? potřebuji kartu která bude dělat alespoň 50mb/s, za normální peníz a nechci to kupovat a pak vracet.

Dobrý den, šla by redukce použít na připojení xiaomi mi stick např. přes usb rozbočovač?

Dobrý deň prajem - a kde nájdem relevantný link na stiahnutie driveru? Lebo na stránke výrobcu som žiaden taký nenašiel - kludne ak Vás môžem poprosiť vykopírovať v rámci odpovedi. Ďakujem vopred.

12
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií