AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Cooler Master MasterBox NR200P

Zobraziť katalóg
Cooler Master MasterBox NR200P - PC skrinka

Diskusia k Cooler Master MasterBox NR200P

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cooler Master MasterBox NR200P, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cooler Master MasterBox NR200P ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cooler Master MasterBox NR200P vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, kdy je očekáváná dostupnost? A bude také verze NR200 (tedy bez průhledné bočnice) a za jakou cenu?

Dobrý den, nevíte ze zkušeností jestli lze použít chladič NOCTUA NH-U12S? v parametrech se píše max. výška 155mm a NOCTUA má 158mm, vešel by se v praxi ? Děkuji.

Dobrý den, kdy bude tato skříň znovu k dispozici?

Dobrý deň, bude ešte tento produkt dostupný, čakám naň už dlhú dobu a keď sa naskladní tak za deň je fuč, bolo by fajn naskladniť viac kusov keď je takú dopyt

Dobrý deň, je aspoň predpokladaný dátum naskladnenia tohto produktu? Niektoré SK eshopy uvádzajú dátum 18.09.2020. Ďakujem za odpoveď.

Zdravim, kedy bude znovu dostupná?

Dobrý deň, mám záujem o túto skrinku, bude ešte dostupná ?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií