AD květen univerzal AD 1. týden květen

Diskusia k Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB

Zobraziť katalóg
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB - Vodné chladenie

Diskusia k Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Bude mi pasovať do bedne zalman z11? Okrem tochto chladenia ktoré by vyhovovalo najlepšie ,Cooler Master MasterLiquid Lite 240 alebo ARCTIC Freezer 33 eSport?

půjde nasadit na desku Asus Rog strix F gaming b450?

dobrý den vleze se mi toto chlazení na tuto desku MSI B450 TOMAHAWK MAX: https://www.alza.cz/msi-b450-tomahawk-max-d5655386.htm a do této bedny MSI MAG VAMPIRIC 010 černá: https://www.alza.cz/msi-mag-vampiric-010-cerna-d5609907.htm

Dobrý deň , po roku užívania mi začalo toto vodné chladenie vydávať čudné zvuky ako keby bol v pumpe chladiča vzduch a okolo držiaka na procesor sa mi začala hromadiť nejaká zelená hmota, dá sa to ešte vymeniť za nový kus ?

Dobrý den Chci se zeptap jestli se musí vyměnovat tak kapalina

poradíte mi skrinku k tomuto chladeniu alebo klasický chladič k I-9600K neplánujem ho zatiaľ taktovať

dobry den. priblizne po roce pouzivani se hodne zvedla hlucnost chladice, jsou slyset proudici bublinky. je mozne toto chlazeni rozebrat a doplnit vodu? popripade kapalinu ktera tam patri. nebo je to spise zalezitost reklamace?

Dobrý den, chci se zeptat. Bude toto chlazení fungovat s tímto procesorem? https://www.alza.cz/amd-ryzen-5-2600x-levne-d5315330.htm Díky, hezký den.

Dobry den, zakoupil jsem tento chladic a nefunguje rgb podsviceni na vetracich, Modrou a zelenou, bilou, atd neznaji. Je to problem kusu, nebo je to prirozena vlastnost? rgb ma byt rgb, ne tri druhy barev. Dekuju za odpoved.

Dobry večer, je teplovodiva pasta súčasťou balenia? A či je potreba ju použiť....

123
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií