AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Corsair iCUE 220T RGB Tempered Front Glass biela

Zobraziť katalóg
Corsair iCUE 220T RGB Tempered Front Glass biela - PC skrinka

Diskusia k Corsair iCUE 220T RGB Tempered Front Glass biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair iCUE 220T RGB Tempered Front Glass biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair iCUE 220T RGB Tempered Front Glass biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair iCUE 220T RGB Tempered Front Glass biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tuto skrin mate zarazenou do spatne kategorie PC skříně Mini ITX.

Dobrý den, při stavbě v této skříni se mi omylem podařilo rozbít prosklenou bočnici a potřeboval bych sehnat výměnu, ale nemůžu ji nikde najít, prosím poraďte.

Dobrý deň príde skriňa aj s panelom do pred skrine pred vetráky?

Zmestý sa mi do tejto skrinky táto zostava. https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm?sharelist=6F69676E6B6F6976606

Hci se zeptat jake komponenty jsou na posledni fotce. Dekuji.

Dobrý deň, prosím okontrolujte či tu máte správne informacie o tejto Skrinke... Na oficialnej stranke má uplne ine.

Na poslednim obrazku, jake jsou tam komponenty?

Zdar, mohli by ste mi prosím poradiť, či sa tato zostava vojde do skrinky. EVGA 750 BQ ADATA XPG SX8200 Pro SSD 1 TB Corsair 16 GB KIT DDR4 3600 MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G Corsair Hydro Series H115i RGB PLATINUM AMD RYZEN 7 3700X MSI B450 TOMAHAWK MAX Aj či tam niečo nechyba, alebo či tam treba to vodne chladenie. Dá sa dať do tej skrinky mechanika ? (DVD napalovačka). na windows.... :D

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií