AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Cougar Vantar UK

Zobraziť katalóg
Cougar Vantar UK - Herná klávesnica

Diskusia k Cougar Vantar UK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cougar Vantar UK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cougar Vantar UK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cougar Vantar UK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, můžu se zeptat jaké barvy podsvícení klávesnice nabízí.

Dobrý den, máte/budete mít tuto klavesnici i s CZ rozvržením kláves?

Dobrý den, zapamatuje si klávesnice nastavení podsvícení po vypnutí PC?

jde na ní psát i v češtině? ... osobně nemám rád anglickou klávesnici

Dobry den mam od vas zakupenych vela produktov a s vacsinou som spokojny avsak vzdy sa najde vadny kus po cca 2 mesiacoch pouzivania klavesnice Cougar Vantar mi zacala klavesnica trochu haprovat ked stisknem nejaku klavesu tak napr. C tak mi klavesnica napise CV a niektore ine tlacidla robia to iste aj ovladanie nasvietenia nefunguje spravne je to zle pri pisani aj pri hrani hier klavesnicu mam zakupenu so sluzbou okamzitej vymeny avsak teraz ju nemate skladom pride vam az na konci mesiaca a tolko cakat nechcem ale chcel by som vediet ci by sa dalo nejako dohodnut napr. ze by som si vybral inu a roziel v cene dorovnal. pre info s klavesnicou sa nic nestalo normalne pouzivanie nepatrim medzi tych co si vybijaju zlost na elektronike

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií