AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Creative Sound BlasterX H6

Zobraziť katalóg
Creative Sound BlasterX H6 - Herné slúchadlá

Diskusia k Creative Sound BlasterX H6

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Creative Sound BlasterX H6, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Creative Sound BlasterX H6 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Creative Sound BlasterX H6 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

zakupil som tieto sluchadla ale program Sound Blaster Connect 2 nefunguje pise ze "your audio device cannot be detected" neviem si už rady lebo sluchadla idu ale soft vobec a nemozem ich nastavovat ani nic tým padom. skusal som uz vsetko od preinstalovania vsetkych audio driverov v PC a nic stale program hlasy ze nedetekuje zariadenie.

nevíte někdo jak vyřešit problém s teamspeakem?Mám sluchátka zapojena do USB a pořád musím přepínat v ts zdroj mic a sluchátek.Je nějaká možnost jak to nastavit.Jakakoliv komunikace blbne.Zvuk z her atd je super

Dá sa naraz používať mikrofón a mať aj cez jack pripojené sluchátka ? poprípade cez nejaký jack splitter aby sa dali pripojiť dva jacky (mikrofón a kábel k notebooku/mobilu)

Dobrý deň. Dajú sa tieto slúchadlá pripojiť aj na xbox one s??? Ak áno, ako??? Treba niečo nastaviť v nastaveniach xboxu???

Dobrý den, aktuálně vlastním sluchátka Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2, a zajímalo by mě jaký je mezi těmoto a mýma které vlastním rozdíl a které sou v čem lepší. Děkuji.

Dobry den, mam problem stratil som mikrofon od sluchadiel je mozne ho niekde dokupit ?

vyplatí si koupit hyperx cloud alpha s nebo tyhle sluchátka (z hlediska prostorového zvuku) děkuji za odpověd

nevite nekdo pres jake usb se to zapojuje

Dobrý večer. Majú dobrý mikrofón na Xbox one a vyber medzi USB a Jack?

Padnou i dětem(cca 12 let)?

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií