MS hokej AP+ slevy

Diskusia k Crefit Premium 366 cm + ochranná sieť + rebrík

Zobraziť katalóg
Crefit Premium 366 cm + ochranná sieť + rebrík - Trampolína

Diskusia k Crefit Premium 366 cm + ochranná sieť + rebrík

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Crefit Premium 366 cm + ochranná sieť + rebrík, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Crefit Premium 366 cm + ochranná sieť + rebrík ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Crefit Premium 366 cm + ochranná sieť + rebrík vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Aká je prosím veľkosť balenia? Ďakujem.

Dobrý den, chci si pořídit tuto trampolínu, ale zajímají mě náhradní díly. Uvádíte jedině přímo od výrobce. Ale já jsem nikde kontakt na výrobce nenašla. Mohli byste mi poradit?

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či je možné zakúpiť len ochrannú sieť na tento typ trampolíny, keď sa poškodí. Ďakujem.

Dobrý deň chcem sa opýtať ,,,ja ak si dam objednať trampolinu tak mi tam ukazuje dve trampolini a neviem prečo

Dobrý deň. V ponuke máte možnosť objednať set 1+1 trampolíny Crefit Premium 366 cm+ochranná sieť+rebrík za 212€ s poznámkou, že miesto 558€ zaplatíte 212€ a ušetríte 346€. Keď som chcela set objednať, ponúklo mi iba 1 ks uvedenej trampolíny za 212€. Postupujem pri objednávaní nesprávne, alebo klamete zákazníkov?

Dobrý den, je k mání i jiná barva než červená? Děkuji

Dobrý deň , ake sú prosím rozmery zbalenej trampolíny. Píšete že je to nadrozmerný tovar, je možné ju odviezť z napr. Vo väčšom SUV? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den. Kto vyraba tuto trampolinu ? Je to dcerska spol.renovovaneho vyrobcu ?

Dobrý deň. Prosím Vás, ten T spoj na obruči je vyrobený z ocele alebo z plastu? Ďakujem

Aky to je vyrobca?

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií