AD květen univerzal AD 1. týden květen

Diskusia k Cycleman GEB06 rear

Zobraziť katalóg
Cycleman GEB06 rear - Elektrobicykel

Diskusia k Cycleman GEB06 rear

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cycleman GEB06 rear, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cycleman GEB06 rear ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cycleman GEB06 rear vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kolik to to kolo jede kilometrů v hodině

Dobrý deň, Kupovala som u vás bicykel cycleman GEB606 , už nie je v záruke, ale potrebujem novú bateriu, kde sa dá objednať, Dakujem

Je v cene Cycleman GEB06 rear (811,90) aj batéria?

Dobrý deň prosím vás aká je kapacita elektro batérie koľko ampér hodín?!

Kde je autorizovaný servis v okolí Žiliny?

Dobrý den, je možné si kolo někde vyzkoušet - projet se na něm? děkuji Kasíková

Dobrý deň, ako sa dajú zapnúť svetla na elektrobicykli cycleman GEB06 rear,v návode je uvedené tlačítko na displeji, ale žiadne tlačítko tam nie je,ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň. Nedávno som si zakúpil e-bike a po prvej jazde motor nefunguje aj keď je všetko zapnuté

Veškeré funkce displeje

Dobry den , kupili sme bicykel ale nevieme vobec zapnut svetlo predne ani zadnesvetlo. V navode pisu stlacit na displayi LIGHT ale nic take tam nieje... Mozete poradit prosim ?

123
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií