AD elektro Star Wars

Diskusia k Dell Inspiron 11z Touch červený

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 11z Touch červený - Tablet PC

Diskusia k Dell Inspiron 11z Touch červený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell Inspiron 11z Touch červený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell Inspiron 11z Touch červený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell Inspiron 11z Touch červený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Na kolik FPS to rozjede minecraft?

. Zakúpila som si notebook Dell Insprion 11z Touch a po pár dňoch začína obrazovka blbnúť - sama sa prepína na iné taby, okná či spúšťa aplikácie bez toho, aby som sa jej čo i len vôbec dotkla. Takisto sa mi nepodarilo doposiaľ aktitovať Windows 8.1, ktorý tam je predinštalovaný - kontrolovala som aj pripojenie k internetu. Product Key som čítala že by mi mal byť zaslaný automaticky na e-mail, no nestalo sa a cez možnosť online aktivácie mi vyhlasuje chybu, že nenašiel priečinok. Ospravedlňujem sa, ak som Vás otravovala banalitami či záležisťami, ktoré by som mala automaticky vedieť. Zvažujem ešte v priebehu dnešného dňa aj návštevu na pobočke v Bratislave na Prievozskej, lebo som skutočne nepočítala s takýmito ťažkosťami a už je to skoro dva týždne od jeho zakúpenia a stále sa nemôžem dostatočne zaradiť do pracovného procesu. Ďakujem a pekný deň, Palíková

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií