AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Dell Inspiron 15 G5 (5587) čierny

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 15 G5 (5587) čierny - Herný notebook

Diskusia k Dell Inspiron 15 G5 (5587) čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell Inspiron 15 G5 (5587) čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell Inspiron 15 G5 (5587) čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell Inspiron 15 G5 (5587) čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tento ntb má 2 sloty RAM? Je osadený 1x16gb alebo 2x8gb?

Zdravím má tento notebook HDMI 2.0?

Dobrý den, je možné si nechat vyměnit paměť RAM za větší (32GB), pokud ano, kolik by to stálo? Jak dlouhá je služba NBD On-Site? Platí to i při nákupu na firmu? Děkuji

Dobrý den, V popisu produktu uvádíte bluetooth 5.0, ale v parametrech 4.2. Kde je tedy pravda?

ssd je m2 sata alebo m2 nvme ? lebo to je zasadny rozdiel v rychlosti, od akeho vyrobcu je to ssd ? vdaka

Kedy sa ocakava dostupnost tohoto modelu?

Je možné zakoupit tento notebook s Windows 10 Pro misto Home?

Pre všetkých čo majú záujem o kúpu tejto novinky. Original článok v ENG Odkaz do neznáma Google translate: NEKUPUJTE G5 5587. SÚ TESTUJÚ S IT. Som veľmi sklamaný. Jeho nový hardvér je dodávaný s bugmi ovládačmi a firmware. Sieť wi-fi mi začala robiť problémy. Vyskytli sa aj ďalšie problémy. Ventilátor by začal bežať naozaj nahlas zakaždým, keď by som otvoril grafický softvér, napríklad Adobe. Celý prvý týždeň som strávil s ľuďmi zákazníckych služieb, ich technici aktualizovali všetky ovládače a preinštalovali Windows 10. Problémy sa nepodarilo napraviť. Som zaseknutý s týmto kusom nevyžiadanej pošty. Navyše zadné svetlo pre klávesnicu nezostane svietiť. Je ťažké vidieť písmená klávesnice v tme. Technológia povedala, že zatiaľ nie je žiadny vodič. Kiež by som to mohol dať späť !!!!

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií