AD elektro AD elektro

Diskusia k DJI Pocket 2

Zobraziť katalóg
DJI Pocket 2 - Outdoorová kamera

Diskusia k DJI Pocket 2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa DJI Pocket 2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu DJI Pocket 2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k DJI Pocket 2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chtěl bych se dotázat jak dlouho vydrží na jednou nabití daný produkt, děkuji Kubát Vojtěch

Dobrý den, menu přístroje je v češtině?

Co je v základnom balení? Je tam ten joistick? Ako na foto, alebo neni pribalene vôbec nič?

Lze upevnit na helmu?

Hodí se tato kamera na natáčení koncertů, co se tyče kvality obrazu a zvuku nebo vyjde na stejno se Samsungem Galaxy S21 Ultra?

Prosim kdy bude zase produkt dostupny?

Dobry den, zial v parametroch neuvadzate ziadne informacie, ktore su podstatne pre outdoorove kamery. Viete prosim doplnit info, ci je kamera vodotesna, ak nie tak co je potrebne pre pouzitie pod vodou a ci to ma nejake limity (vo videu to bolo mozne) a tiez ma velmi zaujima vydrz baterie na jedno nabitie a ci je mozne vymenit bateriu alebo je v kamere napevno. Na zaver by som este rad vedel, ci je mozne kameru aj primontovat k akemukolvek uchyteniu. Dakujem.

DObrý den, chci se zeptat jestli DJI Pocket 2 má vstup na 3,5mm nebo je třeba opět dokoupit redukci jako u jedničky, Předem díky. P.S.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií