AD elektro

Diskusia k Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert

Zobraziť katalóg
Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert - Strunová kosačka

Diskusia k Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Pretože Alza cenzuruje, alebo rovno maže hodnotenia, ktoré sa jej nepáčia, svoje skúsenosti s týmto výrobkom uvádzam sem: Plastové nožíky sú háklivé a krehké a najmä drahé. Aj keď mám záhradu bez kameňov, lámali sa jeden za druhým, len o obyčajnú trávu či burinu. Priemerne som spotreboval 1 nožík na 20m2. (pri 600m2 záhrade by som spotreboval 30 nožíkov) Ako už býva zvykom, výrobca pri výdrži akumulátora klame. Neexistuje aby vydržal 40 minút. Mne akumulátor vydržal 10 minút prevádzky a potom sa kosačka zastavila. Kosačka je neskutočne hlučná. Výrobca samozrejme "pre istotou" hlučnosť v popise neuvádza, ale hlučnosť je 100 dB !!! To hocijaká benzínová kosačka je tichšia. Priestor medzi vretenom a krytom o šírke 1 cm je navrhnutý presne tak aby sa do neho čo najviac zamotávala tráva. Toto sa dizajnérovi podarilo na jedničku. Trávu som vymotával každých 15 sekúnd !!! Nežartujem !!! Slabučký motor. Nevládze a neustále sa zastavuje. Aby človek mohol kosiť, musí tú trávu len tak "strašiť".

Strunou myslim : Náhradní cívka Einhell 3405096 Honza

Je možno na sekačku nainstalovat strunu Einhell GE-CT36/30? Děkuji. Honza

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií