P&G boost Effaclar

Diskusia k Einhell TE-TK 18 Li Kit Expert

Zobraziť katalóg
Einhell TE-TK 18 Li Kit Expert - Sada náradia

Diskusia k Einhell TE-TK 18 Li Kit Expert

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Einhell TE-TK 18 Li Kit Expert, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Einhell TE-TK 18 Li Kit Expert ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Einhell TE-TK 18 Li Kit Expert vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, obsahuje sada opravdu dvě baterie? V popisu je jen jedna. Děkuji.

Dobrý den prosím o konkrétní odpověď jak je sada balena, zda v plastovém kufříku nebo jinak, je to pro mě důležité kvůli častému transportu. děkuji.

Dobrý deň, sada obsahuje aj kufrík na ich uskladnenie? Spoločný alebo má každý vlastný. Ďakujem za odpoveď.

Dobry den je pisane, ze - 18 V batérie pre oba nástroje aku kapacitu maju baterky pri danych zariadeniach? Dakujem za skoru odpoved

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií