P&G boost Effaclar

Diskusia k Eljet Ultra Light – čierna

Zobraziť katalóg
Eljet Ultra Light – čierna - Elektrická kolobežka

Diskusia k Eljet Ultra Light – čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eljet Ultra Light – čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eljet Ultra Light – čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eljet Ultra Light – čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mam ju. V skutocnosti ma rovnych 10kg, je to zavadzanie ze vazi 6kg...

Dobry den, chtel bych se zeptat jak moc je tato kolobezka hlucna, popripadne jestli by bylo mozne si ji nekde vyzkouset? Dekuji za odpoved.

Zdravim chtel by jsem se zeptat hledam nakou el.kolobezku na cestu do prace s dobrou rychlosti a vydrzi muzete mi prosim nakou doporucit max do 12 tis premyslim nad tou eljet ale nekde se tam pise ze se nedaji vymenit baterie a kdyz koupim kolobezku za 10tis do roka jou baterky v pr. Tak nakou aby se daly vymenit ale kdyz koukam na ty komentare tak nevim no mam nakych 86 kg obcas nakup tak + - 10kg dekuji moc za odpoved fix

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií