AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Eloop Ultraslim W2 Wireless 5000 mAh Black

Zobraziť katalóg
Eloop Ultraslim W2 Wireless 5000 mAh Black - Powerbank

Diskusia k Eloop Ultraslim W2 Wireless 5000 mAh Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eloop Ultraslim W2 Wireless 5000 mAh Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eloop Ultraslim W2 Wireless 5000 mAh Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eloop Ultraslim W2 Wireless 5000 mAh Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Podporuje výstup přes USB-C standard USB Power Delivery, popř. jakou verzi? Zajímá mě, jestli jde v nouzi použít i pro Macbook.

Dobry den, pls ake su rozmery nabijacky? dakujem M

Dobrý deň. Rád by som sa informoval, či priložený kábel je v skutočností taký, ako na fotografii, a teda či má jeden výstup USB-C (do powerbanky) a druhý má klasický USB-A (do auta, adaptéru, PC...). Ďakujem za odpoveď.

dobrý den když večer zapojím powerbanku do proudu a na ní nabíjím bezdrátově svůj telefon a telefon dosáhne 100% začne se dobíjet i powerbanka nebo powerbanka se dokáže dobíjet pouze samostatně? předem děkuji za odpověď

Dobrý den. Je potrebne nabíjačku resp. powerbanku po jej nabiti odpajat od kablu alebo je možné ju nechať pripojenu permanentne na kábli. Ide mi oto či to nejak powerbanke neskodi.

Jaké jsou rozměry této powerbanky?

Dobrý deň, je možné túto powerbanku nabíjať aj bezdrôtovo? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, zaujima ma pouzitie pocas spanku. Ledka svieti nepretrzite, alebo zhasne po niekolkych sekundach? Vydava nabijacka nejaky zvuk (bzuci, pripadne signalizuje nabitie telefonu aj zvukovo)? Dakujem.

Dobý den, píšete, že powerbanka má dva výstupy, na fotkách vidím pouze jeden. Skutečné má dva a kde s edruhý nachází? Jaké napětí/proudy josu schopné jednotlivé výstupy dodávat? děkuji BC

zdravím, chci se zeptat jestli to může být stále připojené k zásuvce a používat jako bezdrátovou nabíječku a jen příležitostně to využít jako power bqnku. neškodí to nějak zařízení že to bude nonstop v elektrice?

123
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií