Motorola EDGE 50

Diskusia k Energizer Univerzálna nabíjačka (LCD panel)

Zobraziť katalóg
Energizer Univerzálna nabíjačka (LCD panel) - Nabíjačka akumulátorov

Diskusia k Energizer Univerzálna nabíjačka (LCD panel)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Energizer Univerzálna nabíjačka (LCD panel), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Energizer Univerzálna nabíjačka (LCD panel) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Energizer Univerzálna nabíjačka (LCD panel) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, na obrazku je vidiet stav nabijania 4 baterii. Viete mi prosim Vas povedat ze ci pri vsetkych 5 druhov baterii je schopna nabijat 4 baterie naraz? Ak nie tak prosim napiste druh baterie a pocet kusov ktore vie z daneho druhu naraz nabijat. Dakujem

Dobrý den, společně s touto univerzální nabíječkou Energizer jsem si u Vás zakoupila dobíjecí D baterie Philips R20B2A300 (kód: EAO3012f) - po vložení do nabíječky (obou ks, ne jednotlivě) a jejím zapojení do sítě LCD panel zeleně probliknul, ale poté se vypnul, jako kdyby nabíječka nebyla v síti. Domnívala jsem se, že je buď nabíječka nebo pouze LCD panel vadný, po vložení AA baterií ale LCD panel funguje v pořádku. Prosím o radu, zda v případě D baterií to znamená, že jsou vadné D baterie (ještě jsem je nenabíjela, byly dosud v blistru) nebo zda to pouze znamená, že jsou již nabité - ačkoli to tak nevypadá, neboť koupelnová karma, pro které je mám, s nimi "nechytá" - stejně jako když jsou v ní takřka nebo zcela vybité obyčejné nenabíjecí D baterie. Děkuji.

Dobrý den, jaké baterie mi doporučíte k tomu používat ...děkuji

Dobrý den, je možné nabíjet (a plně nabít) baterie o kapacitě 3.000 mAh popř. 4.500 mAh, když hrdě udáváte kapacitu "2.650 mAh"? Jde mi primárně o monočlánky typu C. Díky

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií