AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Diskusia k EVOLVEO DION 1

Zobraziť katalóg
EVOLVEO DION 1 - Externá dokovacia stanica

Diskusia k EVOLVEO DION 1

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO DION 1, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO DION 1 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO DION 1 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, po vlozeni dvoch diskov (oba 3,5") a pripojeni boxu k pocitaci budem vidiet v pocitaci oba tieto disky? Alebo to pripojenie dvoch diskov je tam len kvoli klonovaniu? Dakujem za odpoved.

Dobrý den, podporuje klonování i linuxových souborových systémů (ext2,3,4, JFS, XFS atd.) ? Michal

jaká je velikost podporovaných disků?Děkuji s pozdravem Břicháček

Dobrý deň, mám otázku. Mám 1x 2,5HDD a 1x 3,5 HDD ktoré chcem používať ako externé HDD pre TV. Otázka znie, či viem oba disky používať pre TV, alebo musím jeden z nich odpájať. Ďakujem.

Dobrý deň mám problém s týmto zariadením a aj podobný problém s iným zariadením natec kangaroo čo je vlastne to isté len iná značka, problém pri kopírovaný súborov z jedného dosku na druhý disk v tom zariadení, niekedy my zamrzne disk pri kopírovaný z SSD vo vnútry PC do tohto zariadenia a niekedy sa my stáva že niektoré súbory keď sú pripojené 2 disky a chcem jeden súbor presunúť na druhý disk tak napíše že súbor sa nedá skopírovať, chyba zariadenia.Skúšal som zapojiť do iného konektora USB3 alebo USB2 a vždy to zamrzne a to tak že kopírujem dáta a zrazu to zastane a ukazuje presúvanie a rýchlosť 0kb a furt to stojí a čakám aj hodinu a nič, pomože len vypnutie zariadenia ale to je problémové pretože sa my už stalo že disky neboli čitateľné a v správcovy diskov bolo písané že majú formát RAW. Ja už si neviem rady, reklamovať to nebudem keďže to robí aj druhé zariadenie.

Dobrý den, jaká je, prosím, delka datového kabelu. Děkuji.

Dobrý deň, evolveo dion 1 podporuje 12 TB HDD - ver 2 ma podporu 12 tb

Dobry den, zaujima ma ako sa zariadenie zapina/vypina. Ma tlacidlo na zapnutie aretaciu t.j. zostane v stave zapnute a ja mozem zariadenie zapnut len vypinacom na predlzovacke?

Ked ho napojim cez USB s wifi routerom TP link Archer C2 bude fungovat ako na sieti ako ulozisko? Bude sa moct pouzit na automaticke archivacie PC a mobilov nejako? Dakujem :)

Dobrý deň. je možnosť použitia tohto docku pri rozšíreni pamäte na PS4 ? .. Ďakujem

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií