AD elektro Star Wars

Diskusia k EVOLVEO SportLife XS2 modré/čierne

Zobraziť katalóg
EVOLVEO SportLife XS2 modré/čierne - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k EVOLVEO SportLife XS2 modré/čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO SportLife XS2 modré/čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO SportLife XS2 modré/čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO SportLife XS2 modré/čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je možné s těmito sluchátky plavat?

Dobrý deň, chcem sa opýtať na párovanie so zariadením, väčšinou mi to sparuje v pohode ale par krat sa mi stalo že mi bliká modro-červeno a v navode je napisane že treba podržať tlačidlo 8 sek a ked to držím tak sa mi po pár sekundách zapne ale nespáruje sa. Mám Iphone 6s+ PS: aj v recendziach som videl že vraj je v navode chyba tak preto sa pýtam. Vďaka za odpoveď

Dobrý den, hudba vypadava uz od vzdalenosti méně než na jeden metr..mam galxy s7 a laptop je vubec nenajde a jina zarizeni bez problemu..chci se zeptat je to na reklamaci? nebo to je normální u takhle levných sluchátek?

Dobry den! Je to pouzitelne aj pri behani? Signal je stabilny? Nevypadavaju sluchadka pocas behu??? Mam BML-kove bluetooth sluchadka ale tie su akurat na *** pocas behania (signal resp. samotne sluchadla vypadavaju). Nechcem byt sklamany. Dakujem za info!

dobrý deň , funguju aj s iphonom?

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať na kompatibilitu s hodinkami Samsung GearFit2Pro?

Dobrý den, je možné s těmito sluchátky plavat?

Dobry den chtěla jsem se zeptat jestli tyto sluchatka mohu použit k telefonu nokia3 a Xiaomi. DĚKUJI

Sluchátka hrajou suprově ale bohužel po cestě do práce mi cca 10 krát vypadli z uší...V uších máte pocit jako když máte kus dřeva co nedrží takže bohužel musím vrátit a na běhání nepřipadá v úvahu leda přilepit k hlavě páskou...

Dobrý deň prajem, kolko metrov má dosah bluetooth?

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií