AD elektro AD elektro

Diskusia k EVOLVEO StrongPhone Z3

Zobraziť katalóg
EVOLVEO StrongPhone Z3 - Mobilný telefón

Diskusia k EVOLVEO StrongPhone Z3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO StrongPhone Z3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO StrongPhone Z3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO StrongPhone Z3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Má telefon stopky?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, má tento mobil dírku na provlíknutí pásku přes hlavu? Díky za odpověď.

Da sa tento telefon prepojit s PC cez KABEL?IrDA?Bluetooth? za ucelom prenosu 1. kontaktov? 2. SMS sprav? 3. obrazkov? + existuje k tomuto telefonu nejaky PC driver, resp. aky PC driver odporucate pouzit?

Ako sa daju do tohoto telefonu preniest kontakty (348 kontaktov) zo SonyEricsson K810i?

Dotaz, na co je WiFi na tomto telefonu? Nepřišel jsem na nic, co by chtělo internet v telefonu, není tam naprosto nic, dik za informaci

Dobrý den, je možné zvýšit limit počtu událostí v kalendáři? Stávajících max 25 je hrozně málo.

ako je to s internetovym prehliadacom v telefone? je mozne si v nom priamo prezerat www stranky a maily?

Dobry den. Ako nastavim slovensky kalendar ? Ukazuje mi to len po anglicky a zaciatok tyzdna je nedela :D, Naco je moznonost pripojit sa na wifi ked dalej sa s tým neda nic robit ? Dakujem za odpoved .

Dobrý deň chcela by som sa spýtať na Evolveo aká to je značka. Za pochopenie ďakujem.

Dobrý deň chcela by som sa spýtať na Evolveo Strongphone Z3 na sms-ky či má len vlastné zvuky alebo si ich môže stiahnúť aj z MP3? Za porozumenie vopred ď[email protected]

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií