AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Fortron UPS ECO 600

Zobraziť katalóg
Fortron UPS ECO 600 - Záložný zdroj

Diskusia k Fortron UPS ECO 600

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fortron UPS ECO 600, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fortron UPS ECO 600 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fortron UPS ECO 600 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den chcel by som sa opytat kolko min vydrzi zalozny zdroj pri 50%zatazeni

Dobrý den, jakou UPS-ku by jste mi doporučil pro sestavu: AMD RYZEN 5 2600, grafika MSI Radeon RX 580 8G, zdroj Fortron Hexa 85+ 450, monitor 31.5" =příkon 45W, monitor 24" = příkon 22W.

Dobrý den, všiml jsem si, že FSP UPS ECO 600 má napevno připojený napájecí kabel, lze zjistit jak je dlouhý a zda má úhlovou zástrčku? Má USB a RJ45 porty? A dále lze vypnout zvukovou signalizaci a lze případně vyměnit baterii? Děkuji

Jede z baterie,co s tim?Mam dojem,ze zdroj nepracuje jak ma,pokud ne nej zapojim pc tak se mi po nejake dobe vyne aniz bych byl upozornet napr.akusticky a to i pri normalnim behu el.site,diky tomu jsem zakoupil jiny zdroj ktery bezi ok a baterie v siti je stale stopro,u tohot zdroje mam zapojen jen monitor a i tak to neustale cvaka atd.

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií