AD homeoffice PET

Diskusia k GUZZANTI GZ 700

Zobraziť katalóg
GUZZANTI GZ 700 - Jogurtovač

Diskusia k GUZZANTI GZ 700

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GUZZANTI GZ 700, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GUZZANTI GZ 700 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GUZZANTI GZ 700 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den, jogurtovac som kupila asi pred dvoma rokmi, som velmi spokojna. problem ale je, ze dve sklenicky sa mi uz rozbili. je moznost zakupenia nahradnych? dakujem :)

Dobry den, chcem sa spytat na princip ako funguje tento jogurtovac. Lebo podla receptu napriklad klasicky jogurt treba udrziavat pri teplote 38 stupnov 8 hodin a ked si chcem pripravit kysly jogurt z acidofilnej kultury malo by sa mlieko drzat pri teplote 29 stupnov asi 15 hodin. Ze ked tam dam napríklad mlieko ktore ma tych 29 stupnov, ci ho tento pristroj bude udrziavat na tejto teplote. Lebo v tomto pripade by teplota nad 30 stupnov zabila acidofilne kultury. dakujem

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií