AD elektro Star Wars

Diskusia k HAWAJ MX Racer modro/čierna

Zobraziť katalóg
HAWAJ MX Racer modro/čierna - Kancelárske kreslo

Diskusia k HAWAJ MX Racer modro/čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HAWAJ MX Racer modro/čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HAWAJ MX Racer modro/čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HAWAJ MX Racer modro/čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prosím je tato židle stejná jako tahle v zeleno černé variantě? https://www.alza.cz/hawaj-mx-racer-zeleno-cerne-d4614409.htm Každá je zařazená jinde, ale dle parametrů a názvu by měla být. Děkuji mockrát za odpověď.

Dobrý den, je tato židle vhodná pro vysoké lidi? Mám 190 cm.

Daji se loketni operky sklopit? Jak moc jsou opravdu polohovatelne?

Ma zidle aretaci proti houpani?

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií