AD elektro AD elektro

Diskusia k HEIMVision HM311

Zobraziť katalóg
HEIMVision HM311 - IP kamera

Diskusia k HEIMVision HM311

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HEIMVision HM311, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HEIMVision HM311 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HEIMVision HM311 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den to mate namisly jako ze to zaplni treba sd kartu v kamere? Nebo ze mi to spotrebuje wifi data na sim karte? Jde mi o to wifi mam na chate wifi na sim kartu 30gb mesicni tarif dekuji za odpoved

Dobry den pokud teda bude kamera nahravat na sd kartu tak to muze spotrebovat kolik dat z wifi mesicne?

Dobrý den, lze nastavit nahrávání videa na FTP server?

Jak nastavit u kamery pevnou IP adresu? Nikde jsem takovou možnost nenašel.

Dobry den, mohu pozadat o radu pri zapojeni? Kameru mam v garazi kde neni internet a nejde zapnout/ zpustit. Dekuji

Dobrý den. Používám dvě tyto kamery s SD kartou. Nonstop záznam. Když se má na záznamu objevit člověk, který se tam pohybuje, zastaví se čas a zapne se až člověk zmizí. Dělají to takto shodně obě kamery. Proč tomu tak je ?

Dobrý den, je kamera kompatibilní se Synology Survailance Station? Děkuji

Dobrý den, zdroj je součástí balení?

cloudové úložisko koľko stojí na mesiac, prípadne na rok, alebo ako sa to platí? Dá sa u vás poistiť proti krádeži pri kúpe?

Umí časosběr? Umí nahrávat na kartu bez wifi? Dobrý den, ukládá kamera i obrázky? Lze ji použít pro časosběr? Máme domácí kameru Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K a ta tuto funkci má, ačkoli se o tom nikde nepíše. Umí kamera nahrávat na sd kartu, pokud není připojena k wifi? Naše domácí kamera to z nepochopitelného důvodu neumí. Když není spuštěna wifi, tak na sd kartu nenahrává! Díky Matějka

123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií