AD elektro Star Wars

Diskusia k Herman Miller Aeron, veľkosť C, pre mäkké podlahy – čierna

Zobraziť katalóg
Herman Miller Aeron, veľkosť C, pre mäkké podlahy – čierna - Kancelárska stolička

Diskusia k Herman Miller Aeron, veľkosť C, pre mäkké podlahy – čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Herman Miller Aeron, veľkosť C, pre mäkké podlahy – čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Herman Miller Aeron, veľkosť C, pre mäkké podlahy – čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Herman Miller Aeron, veľkosť C, pre mäkké podlahy – čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je možné tuto židli někde vyzkoušet? V prodejně Alza, nebo případně v showroomu cre8? Díky

Dobrý den, co je to za přesný typ židle. Máte napsáno barva černá, je to tedy gaming edition, která je v černé bavě nebo se jedná o grafitovou barvu a remastered edition? Díky za info.

Dobry den, je tento model s naklonem dopredu? Diky

Lze doobjednat opěrku hlavy? Případně kde?

Kdy bude tato židle dostupná?

Zdravím, Herman MIller Aeron -C - podpěra pánve Dual PosterFit je v ceně 35180,- Kč

Dobry den, budete mit na sklade velikost B?

Dobrý deň, ako to je v prípade reklamačného udalosti rieši sa to cez Vás alebo priamo s výrobcom stoličiek Herman Miller ? Viem že záruka od herman miller je 12 rokov a u vás 2, to znamená že po 2 rokoch si reklamácie riešim sám s Herman Miller ?

Dobrý den, podle jakého parametru si mám vybrat velikost tohoto kancelářského křesla? Dle výšky nebo váhy. Mám 178 cm a 76 kg. Jak odlišit variantu s kolečky pro tvrdou a měkkou podlahu? Můžete mi doporučit? Ja Mirek

Dobry den, Mel bych zajem o variantu z kolecky na mekke povrchy. Vidim ze to je jenom na objednani s trvanim minimalne 4 dny. Vite mi potvrdit jak dlouho by trvalo nez bych zidli obdrzel? Chci se vyhnout tomu abych zaplatil 41K a 2 mesice budu bez zidle. Dekuji

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií