AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Honeywell DC515EP2 Series 5

Zobraziť katalóg
Honeywell DC515EP2 Series 5 - Zvonček

Diskusia k Honeywell DC515EP2 Series 5

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Honeywell DC515EP2 Series 5, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Honeywell DC515EP2 Series 5 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Honeywell DC515EP2 Series 5 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, mám dotaz ohledně dosahu signálu. Zde uvádíte dosah 150 metrů. Mám zvonek 45metrů od dveří a za zavřenými domovními dveřmi již zvonek nezvoní. Mám dřevostavbu a přesto neprojde.Je tedy udávaný dosah opravdu 150metrů? Lituju že jsem ho koupil.Je již instalovaný předpokládám, že se již vrátit nedá?

Dobry den, v promo videu Honeywell by mel zvonek series 5 fungovat i jako nocni svetlo. Muzete potvrdit?

Vie mi niekto poradit ohladom tohto zvonca? Po zmacknuti tlacitka mi z nicoho nic zacal hukat ako sirena, teda spustil sirenu a tato sirena ani neni na vyber medzi melodiami a zacal blikat a neviem co to znamena, musel som ho vypnut zo zasuvky.. dik za info

Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli je na zvonku vodotěsná ochrana tlačítka,děkuji

Dobrý den, máte prosím někde ukázky melodií? chtěli bychom jej do kanceláře tak potřebuji vědět, jak vyzvání. Děkuji

Dobrý den, chtel bych vedet zda tento zvonek umi pripojit vice tlacitek a paklize ano, zda kazde tlacitko ma vlastni zvuk zvoneni? dekuji

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií