AD homeoffice PET

Diskusia k HP ENVY 15-as101nc Natural Silver

Zobraziť katalóg
HP ENVY 15-as101nc Natural Silver - Notebook

Diskusia k HP ENVY 15-as101nc Natural Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP ENVY 15-as101nc Natural Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP ENVY 15-as101nc Natural Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP ENVY 15-as101nc Natural Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Vsade sa uvadza ze notebook vydrzi na bateriu cely den. Ja mam skusenost ze po dvoch hodinach nenarocnej prace s polovicnym jasom pri beznej praci v exceli, je bateria pod 20 percentami a musim pripojit nabijacku. Nevydrzi ani 2,5 hodiny na beteriu. Tak neviem v com to je. Notebook mam cca tyzden je uplne novy.

Dobry den, chtela bych ze zeptat, zda je v tomto NTB jeste chybny procesor INTEL. Potrebuji vykonny pocitac na praci s autocadem a pod. Dekuji za odpoved

Prosím info který náhradní napájecí zdroj mám objednat k HP ENVY 15-as101nc Natural Silver. Děkuji

Dobrý den, z čeho je vyrobeno šasi notebooku?

Prohledal jsem fotografie, a nikde jsem nenasel zpusob zapnuti/vypnuti WIFI, Bluetooth, a hlavne - ovladani hlasitosti. Znamena to ze ovladani je reseno pouze z prostredi windows? Muj predchozi NTB taky to nemel a v momente jak se neco pokazilo SW, tak jsem byl v haji, bez netu a bez zvuku.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií