AD elektro AD elektro

Diskusia k HP Envy 795-0005nc

Zobraziť katalóg
HP Envy 795-0005nc - Herný PC

Diskusia k HP Envy 795-0005nc

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Envy 795-0005nc, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Envy 795-0005nc ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Envy 795-0005nc vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Podla specifikacie na stranke HP ma tento pocitac aj DVI. Vy ho v popise neuvadzate ani na obrazkoch nieje. Je tam, alebo nie? Odkaz do neznáma

Při montáži dalšího disku jsem zjistil, že v jednom počítači se nenachází napájecí kabel pro SATA (v druhém je). Na zákl. desce je 6 pinový konektor nazvaný SATA POWER, avšak takovýto kabel 6pin (prav. MINI ATX) na 15 pin (SATA F - samice) jsem nenašel. O jaký typ kabelu se jedná a kde ho lze sehnat?

Prosím, přidejte do parametrů USB 3.1 type A.

dobrý deň, koľko fps da tento pc na hrach ako: pubg , Fortnite , atd. ak neviete tak chcem aspon vediet ci tento pc v pohode utiahne taketo hry a ze ci je herny

Dobry den, Aku klavesnicu a mys dostanem ako prislusenstvo k tomuto pc?

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií