AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k HP ENVY x360 15-dr0900nc Natural Silver

Zobraziť katalóg
HP ENVY x360 15-dr0900nc  Natural Silver - Tablet PC

Diskusia k HP ENVY x360 15-dr0900nc Natural Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP ENVY x360 15-dr0900nc Natural Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP ENVY x360 15-dr0900nc Natural Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP ENVY x360 15-dr0900nc Natural Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý, Rozmýšľam nad kúpou keďže idem študovať vizuálnu informatiku. Je tento notebook vhodný pre grafikov?

Práve mi prišiel tento ntb. Pri prvom otvorení som zistila, že v pecifikáciach udávaný "antireflexný" display, rozhodne antireflexný nieje ale je to štandardný lesklý. Existuje nejaká fólia alebo iná možnosť ako so zachovaním záruky odstrániť odlesk? Keďže pre mňa bol NIElesklý display dosť prioritou pri výbere.

Dobrý den má notebook i kameru? Děkuji

Má i kameru? Děkuji

Dobrý den, zvažuji nad koupí tohoto nebo HP ENVY x360 15-ds0105nc Nightfall Black, nicméně bych potřeboval porovnat baterie jelikož u těchto ntb jsou uvedené v jiných jednotkách... tedy mohl bych poprosit o uvedení hodnoty kapacity baterie u tohoto ntb jak v mAh tak Wh. Děkuji.

Tento model nemá čtečku otisků prstů? Děkuji za informaci.

Je možné využít USB-C port k nabíjení počítače? Předem díky..

Dobrý deň, po kúpe tohoto notebooku som zistil, že ma z jeho obrazovky už po 15 minutách používania bolia oči. S notebookmi pracujem každodenne a nikdy som podobný problém nemal. A to som vystriedal nespočet notebookov/displejov. Je to hlavne spôsobené žiarivosťou bielej farby, akú toto HP má. Skúšal som rôzne nastavenia farieb a jasu, no bez úspechu. Nanešťastie má dnes valná väčšina webových stránoch biele pozadie. Prosim Vás, ako tento problém riešiť? Existuje nejaká fólia, ktorá by sa na to nalepila, aby z toho displeja tak neboleli oči? Nejaké Anti-Glare? Ďakujem

Bude tento notebook tablet fungovat s perem HP tilt pen? Předem děkuji za odpověď.

Chci koupit HP ENVY x360 15-dr0900nc. S jakým perem lze efektivně používat dotykovou obrazovku?

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií