AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k HP Pavilion Gaming TG01-1120nc Black

Zobraziť katalóg
HP Pavilion Gaming TG01-1120nc Black - Herný PC

Diskusia k HP Pavilion Gaming TG01-1120nc Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Pavilion Gaming TG01-1120nc Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Pavilion Gaming TG01-1120nc Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Pavilion Gaming TG01-1120nc Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, plánují si pořídit tento počítač a plánují vylepšení karty RAM do budoucna a zajímá mě kolik má karta RAM voltů

Mohl bych se zeptat jak dlouho není tenhle pc na skladě?

Dobrý den smím se zeptat jestli to rozjede Minecraft a cs:go a kolik by to mělo FPS

Zdravím...Smiem vedieť konkrétny model základnej dosky? A ešte druhá otázka....dá sa urobiť upgrade grafickej karty? Ak áno akú najlepšiu tam dokážem dostať?

Co to znamená bez mechaniky

DD, mozem tam osadit 2x 16 gb ram? Ak ano aku doporucite?

Dobry den , moze ist do vnutra upgrade 8 gb ramky znacky FURY ? Ze by tam bola aj ta HP ale aj ta druha

Dobry den, mozen sa opytat moze sa do tohto pc vlozit 8 gb ram od znacky FURY bez problemov ? Aby to bol 16 gb pc aj s tou hp ramkou

Hcem urobit upgrade ramky na 16 gb dual channel mohli by ste mi poradit nejaku 8 gb ram ktora by tam mohla ist bez problemov ?

Utiahne to aj rainbow six siege na 75 fps ?

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií