AD elektro Star Wars

Diskusia k HP Pavilion Power 15-bc307nc Shadow Black

Zobraziť katalóg
HP Pavilion Power 15-bc307nc Shadow Black - Herný notebook

Diskusia k HP Pavilion Power 15-bc307nc Shadow Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Pavilion Power 15-bc307nc Shadow Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Pavilion Power 15-bc307nc Shadow Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Pavilion Power 15-bc307nc Shadow Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den mužu se zeptat na kolik fps na ultra high detaili mi to ujede gta5

Dobrý den, jde o operační pamět 1x 8gb (nebo 2 x 4gb)? Děkuji.

Dobrý den, v několika konfiguracich nabízíte tento notebook s grafickou kartou geforce 950mx.. Co ke to za grafickou kartu, nejedná se o překlep? Ať googlim, jak googlim, nemohu ji najít. Jsou pouze 950m nebo 940mx. Děkuji za odpověď

Zdravím, v popise tohto notebooku raz píšete, že displej je antireflexný, inokedy matný. Ktoré z nich je pravda? Vďaka :)

dobry den, mozte mi prosim povedat aka je maximalna kapacita RAM? Da sa tam rozsirit aj operacna pamat?

HP Pavilion Power 15-bc307nc Shadow Black ma podsvietenu klavesnicu ? dakujem

A mohu se jsete zeptat jake to ma HDMI?

Tento notebook jsem mela v zalozkach ulozeny v zelene barve, najednou se mi ukazuje bily. Jak to? Proc uz zeleny neni k dispozici v tu dobu byl na ceste...

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií