MS hokej BOOST JBL

Diskusia k HP ZBook 17 Fury G8 Grey

Zobraziť katalóg
HP ZBook 17 Fury G8 Grey - Notebook

Diskusia k HP ZBook 17 Fury G8 Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP ZBook 17 Fury G8 Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP ZBook 17 Fury G8 Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP ZBook 17 Fury G8 Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, v parametrech k tomuto notebooku uvadite neco jako: Operacni pamet - Celkový počet slotů: 1 Pevný disk - 512 GB Tot vse. Nicmene jsem brouzdal po netu a tam se uvadi, ze tento notebook ma 4 (ctyri!) pametove sloty, obsazeny je jeden jediny a to prave Vami zminovanymi 32 GB OP. Takze prakticky lze do notebooku - bez nutnosti odstraneni stavajici pameti pridat jeste 3 pametove moduly a tim se dostat pro notebook vyjimecnych 128 GB OP! Podobne je to i s moznosti rozsireni SSD - neuvadite, ze je mozne do notebboku pridat jeste dalsi 2 SSD disky - tzn., ze tento notebook by mel mit 3 SSD sloty! Suma sumarum - pokud by nekdo hledal pracovni stanici, tak podle vaseho popisu je tento notebook k "nepotrebe" - neda se prakticky rozsirit, ale podle udaju z netu je to - co se tyce rozsiritelnosti - absolutni spicka - minimalne v uvadene cenove relaci. Pletu se? Dekuji za odpoved. S pozdravem, PV

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií