PET AD homeoffice

Diskusia k HyperX Alloy Origins Aqua switches

Zobraziť katalóg
HyperX Alloy Origins Aqua switches - Herná klávesnica

Diskusia k HyperX Alloy Origins Aqua switches

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HyperX Alloy Origins Aqua switches, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HyperX Alloy Origins Aqua switches ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HyperX Alloy Origins Aqua switches vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nahodou neviete o nejakom usb-c kabli, ktory sa da pripojit do klavesnice bez obrusenia konektoru ?

Dobrý den, dal jsem reklamovat klávesnici, ale omylem jsem do reklamace uvedl způsob vyřízení jako oprava. Chtěl jsem dobropis (vrácení peněz). Dá se to ještě změnit? Děkuji

dobrý den mám dotaz jestli tato klávesnice vodotěsná děkuji

Jake jsou nejrychlejší switche na klavesnici

HyperX Alloy Origins Core Mechanical Gaming Keyboard, HX Aqua-US Pôjde táto klavesnica na ps4 nemáte ju asi na stránke

Aký enter a ľavý shift je reálne na klávesnici - HyperX Alloy Origins Aqua switches ?

Budete v dohľadnej dobe predávať klávesnicu HyperX Alloy Origins Aqua switches aj s Americkou (US) lokalizáciou klávesov ? Ide mi o tento layout https : // media . kingston . com / hyperx ... Odkaz do neznáma

Dobý deň. Na obrázku je klávesnica so širokým dvojriadkovým enterom a úzkým ľavým shiftom (English UK layout). V popise - Parametre a špecifikácia máte uvedené: - Enter Jednoslotový, Backspace Široký a Ľavý shift Široký !!! zrejme ide o English(US) layout, ktorý je zobrazený na krabici, aj na strankach HyperX sa nad Specifications pod kódom HX-KB6AQX-US zobrazuje klávesnica s layoutom English(US) jednoriadkový enter a široký ľavý shift. Odkaz do neznáma Aký enter a ľavý shift je reálne na klávesnici? Ďakujem za odpoveď.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií