AD elektro AD elektro

Diskusia k Hyundai KR 815 PLLU

Zobraziť katalóg
Hyundai KR 815 PLLU - Rádio

Diskusia k Hyundai KR 815 PLLU

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hyundai KR 815 PLLU, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hyundai KR 815 PLLU ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hyundai KR 815 PLLU vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Lze rádio vypínat a zapínat vypnutím proudu-vytažením ze zásuvky?

vypla som radio zo siete a neviem nastavit cas

Dobry deň, ako sa upevňuje pod skrinku?

Dobry den, podla fotografii ma radio repro zo spodnej strany, co ak sa rozhodnem ho nemontovat pod kuchynsku linku, nebude prekazat repru ked bude polozene na kuchynskej linke? Dakujem

Dobrý den jde vypnout alarm?? Každý den v 0.00 zvoní budík i po přenastavení.

Dobrý den, ukazuje display při přehrávání mp3 skladeb id3 tagy? Nebo co ukazuje? Děkuji.

Je nutna antena ?

Dobrý den, je součastí návod a příslušenství k instalaci pod kuchyňskou linku?

Dobrý deň. V popise výrobku udávate nesprávne údaje, ktoré sa nezhodujú s návodom k výrobku. 1. Nie je pravda, že sa dá používať na baterky typu C. Dá sa tam síce vložiť batéria, ale len ako záložná (typ CR2025). Používať sa prístroj dá len zo sieťového napájania. 2. Nie je pravda, že má výstup na slúchadlá. Prosím opravte popis výrobku.

Dobrý den, když na toto radio připojím přes USB externí cd mechaniku, bude fungovat?

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií