AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k I-TEC USB 3.0 Display Video Adapter Advance TRIO

Zobraziť katalóg
I-TEC USB 3.0 Display Video Adapter Advance TRIO - Redukcia

Diskusia k I-TEC USB 3.0 Display Video Adapter Advance TRIO

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa I-TEC USB 3.0 Display Video Adapter Advance TRIO, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu I-TEC USB 3.0 Display Video Adapter Advance TRIO ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k I-TEC USB 3.0 Display Video Adapter Advance TRIO vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Proč z podporovaných OS zmizel Linux Ubuntu, když na stránkách výrobce je uveden? Tuto redukci jsem si koupi a pod Linuxem nainstaloval úplně bez problémů (Lubuntu 16.04 LTS). Ovladač pro Ubuntu (konkrétně pro 14.04 LTS a 16.04 LTS) je přiložen na CD. Stačí pouze spustit (zkopírovat na disk přiřadit oprávnění ke spuštění a spustit jako root) a vše potřebné se nainstaluje samo. Pak jen připojit adaptér s monitorem a nastavit zobrazení na více monitorů. Jelikož mám odlehčené Lubuntu (u klasického ubuntu to jde naklikat graficky) zabudovaný správce monitorů umí nastavit pouze zrcadlení, proto jsem musel použít program xrandr z příkazové řádky. Konkrétně pro mé 3 LCD monitory 1600x1200 příkaz vypadá takto: xrandr --output DVI-I-1-1 --mode 1600x1200 --pos 0x0 --output HDMI3 --pos 1600x0 --output HDMI2 --pos 3200x0 kde DVI-I-1-1 je USB 3.0 redukce a HDMI3 a HDMI2 jsou porty přímo na noťasu. parametr --pos určuje pozici monitorů na virtuální ploše --mode zapne monitor v udaném rozlišení.

Zdravím. Nebudu používat monitor na hry ani jako televizi. Lze připojit adapter přes USB 2.0 ? Jak bude případně omezen obraz na připojeném monitoru. Děkuji předem za odpověď. Ruda.

Dobrý den, mohu tedy teoreticky připojit až 6 monitorů přes usb na jednom pc, když připojím 6 těchto výrobků?Děkuji.

dobry den, je mozne cez tento adapter dosiahnut obnovovaciu frekvenciu 144hz?

Dobry den, je zariadenie kompatibilne s MacOS? Dakujem.

Dnes som túto šikovnú krabičku kúpil. Funguje bez problémov. Jedna poznámka: Pokiaľ budete inštalovať na Win 10, tak ovládače neinštalujte z priloženého CD. U mňa spôsobili kolaps Win, ktorý som odstraňoval niekoľko hodín. Stiahnite si ovládače na Win 10 priamo zo stránok displaylink :Odkaz do neznáma ušetríte si hromadu nepríjemností. Popis inštalácie nájdete tu: Odkaz do neznáma

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií