AD elektro AD elektro

Diskusia k Immax NEO LITE Smart Security - Vonkajšia kamera 4 G solárna, HD, PIR, outdoor

Zobraziť katalóg
Immax NEO LITE Smart Security - Vonkajšia kamera 4 G solárna, HD, PIR, outdoor - IP kamera

Diskusia k Immax NEO LITE Smart Security - Vonkajšia kamera 4 G solárna, HD, PIR, outdoor

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Immax NEO LITE Smart Security - Vonkajšia kamera 4 G solárna, HD, PIR, outdoor, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Immax NEO LITE Smart Security - Vonkajšia kamera 4 G solárna, HD, PIR, outdoor ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Immax NEO LITE Smart Security - Vonkajšia kamera 4 G solárna, HD, PIR, outdoor vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

kamera je cisty shit... opisana je do nebies, vyhoda je pripojenie cez operatora, cize do garaze, pivnice, a tam, kde nemate wifi siet,vypina sa a hlasi stale ofline... aj ked je nabita!!!uz boli menene aj baterie, vobec to nenahrava zaznam na pamätovu kartu, zapina sa iba realne video cez data, a robi iba scrennshoty... nuti vas to kupit icloud na ukladanie...asi tak...

Dobý den. Budete ze zkušenosti vědět, jak veliká data na sim kartě od operátora jsou nutná k bezproblémovému provozu.

Zdravím. Mám problém s párovaním kamery s aplikáciou. Kamera je nabitá, SIMka vložená a PIN odblokovaný. Skúšal som aj RESET, niekoľkokrát, a stále nič. Skúšal som aj preinštalovať aplikáciu, no bohužiaľ nepomohlo. Viete mi poradiť čo s tým ?

dobrý den může být na kameře přihlášeno více úživatelů ?

Dobrý den, nemohu dohledat, kde se pouští zvuk. Prosím o radu. Děkuji. Jinak jsme s kamerou velice spokojeni.

Dobrý den , tato kamera slouží jen pro nahlížení na daný objekt ? Čekal jsem , ze když mám kameru na mobilu , ze budu případně dostávat nějaké upozornění na pohyb kolem objektu . Dekuji

Kamera pise, ze se nabijí a přesto je v režimu offline i pres to, ze je zapla. Cim to je?

Dobrý den, právě jsem zakoupil tuto kameru jako použité zboží, ale bohužel balení nebylo kompletní a chybí kovová destička pro připevnění na zeď. Asi bych se bez ní i obešel ale kameru není ani možné spárovat s aplikací, prostě jí nenajde.

Dobrý den, umí se kamera v nějakém přednastaveném časovém intervalu otáčet, aby zachytila opravdu 360°? Jaký to má případně vliv na akumulátor (při otáčení cca každých 30 sekund)? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, potřeboval bych tuto kameru instalovat do výšky ca 4m - myslíte, že je pro tuto instalaci vhodná? Pokud nikoliv, jakou kameru by jste doporučili? Děkuji za odpověď.

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií