P&G boost Effaclar

Diskusia k JBL Tune 220TWS biele

Zobraziť katalóg
JBL Tune 220TWS biele - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k JBL Tune 220TWS biele

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JBL Tune 220TWS biele, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JBL Tune 220TWS biele ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JBL Tune 220TWS biele vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravim, vie mi niekto povedat, ci je normalne, ze sa jedno sluchadlo (lave) neustale vypina? Krabicka nabita na 2/3, vytiahnem ich, vlozim do usi, zapnem hudbu - lave nehra. Alebo hraju obe a lave sa tak po dvoch minutach vypne.

Dobry den, viete mi prosim povedat, preco sa jedno sluchadlo (lave), permanentne vypina, kym prave bezproblemov dalej hra? Taktiez nerozumiem, preco, ked je “krabicka” nabita, ci uz na tri alebo aj keby len na dve “bodky”, sluchadla su v nej niekolko hodin, vytiahnem ich, zacnem pocuvat a po par minutach sa vypnu? Nerozumiem a celkom ma to hneva. Uz raz reklamovane boli - po case nesli sparovat. Dakujem vopred za odpovede

Dobrý den, je možné přehrávat pouze na jednom sluchátku v uchu, nebo musejí být vyndané a aktivní obě sluchátka? Ďekuji.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je možné slúchatká pripojiť k OS Windows? Pretože v parametroch sú uvedené OS Android a iOS a v recenziách je napísané že nebolo možné ich pripojiť k Windovsu 10.

Dobrý den, potřebuji poradit k peckám JBL .220TWS Jsou tyto sluchátka vhodné na telefonování i na poslech hudby ? mají možnost přepínání hovoru mezi telefonem a případně televizí ? mají kvalitní mikrofon ? lze k nim dokoupit bezdrátový blutooth - vysílač - pokud televize nemá blutooth ? Pak uvažuji ještě o pevných sluchátkách JBL - spárování s televizí i s audio a s možností spárování s telefonem a přijímání hovorů - poradíte ? děkuji JH

Dobrý deň. Slúchadlá mi bezproblémovo fungovali, ľavé slúchadlo sa mi však posledne odmieta pripojiť k telefónu. Po vložení do ucha vydá signál normálne, v puzdre normálne svieti ale k mobilu sa pripojí a hrá len ľavé. Prosím o radu, chýbajú mi.

Dobrý deň .Prosim vás sú vhodne tieto slúchadla aj pre 12 ročného chlapca?Nebudu mu veľké v ušiach?

Je možné zakúpiť nabíjaciu krabičku aj SOLO ? ak nie v alze tak vo všeobecnosti.

Dobrý den, jaké kodeky sluchátka podporuji? Nikde se mi to nepovedlo dohledat. Děkuji

Vejdou se do Tadova ucha?

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií