PET AD homeoffice

Diskusia k JELEN mydlový prášok 15 kg (300 praní)

Zobraziť katalóg
JELEN mydlový prášok 15 kg (300 praní) - Ekologický prací prášok

Diskusia k JELEN mydlový prášok 15 kg (300 praní)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JELEN mydlový prášok 15 kg (300 praní), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JELEN mydlový prášok 15 kg (300 praní) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JELEN mydlový prášok 15 kg (300 praní) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je možné s tímto práškem vyvářet, respektive prát na 90 st.C? Jaký přípravek od JELENA je vhodný na bílé prádlo?

Podvod? Je to prášek "s mýdlovým základem", ale obsahuje také 5-15 % saponátů. Přečtěte si složení. Ostatní "mýdlové" prášky Jelen obsahují saponáty také!

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií