MS hokej BOOST JBL

Diskusia k JLAB Play Gaming Wireless Headset Black/Blue

Zobraziť katalóg
JLAB Play Gaming Wireless Headset Black/Blue - Herné slúchadlá

Diskusia k JLAB Play Gaming Wireless Headset Black/Blue

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JLAB Play Gaming Wireless Headset Black/Blue, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JLAB Play Gaming Wireless Headset Black/Blue ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JLAB Play Gaming Wireless Headset Black/Blue vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dají se připojit pomocí bluetooth k Xbox One?

Dajú sa bezdrôtovo pripojiť k ps4 ?

Dobrý den, ten mikrofon se při skládání nějak odmontuje? Z obrázků to není zjevné. A je možné tato sluchátka používat místo bluetooth i drátově (přes 3,5" konektor nebo USB)? Děkuji. R.

Dá sa microfon stíšiť/mute? Je na to tlačítko na slúchadlá h aby som mikrofón zapla/vypla?

Dobrý deň,budú mi fungovať bez káblu spárované cez bluetooth s ps4 pro ?

Funguje Bluetooth připojení těchto sluchátek k Windows, MacOS a Android?

Dobrý den, dnes 17.5.2021 jsem obdržel objednaná sluchátka. Při párování přes bluetooth nefunguje mikrofon (zkoušeno na PC i na mobilu při různých konfiguracích i updatu všech driverů). Zkoušel jsem zboží reklamovat online, zadal jsem číslo daňového dokladu ale vždy mi to vyhodí hlášku že mím požadavkům nic neodpovídá. Rád bych zboží reklamoval nebo vyměnil za jiné.

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií