AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Klarstein Wonderwall Smart 300 W

Zobraziť katalóg
Klarstein Wonderwall Smart 300 W - Infrapanel

Diskusia k Klarstein Wonderwall Smart 300 W

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Klarstein Wonderwall Smart 300 W, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Klarstein Wonderwall Smart 300 W ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Klarstein Wonderwall Smart 300 W vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Termin

Plánujem kúpiť infrapanel 120 x 60. V priestor na stene sú hore obrazy a dolu posteľ. Akú minimálnu vzdialenosť musím dodržať od obrazov a postele? Vďaka Daniela

Aká je celková hrúbka ...

Dobry den, na jinych strankach se uvadi, ze toto meridlo vytopi mistnost 7m2. Vy v odpovedi pisete, ze 50m2. Jste si jisti? Uvazuji o koupi tohoto pristroje pro mistnost cca 16 m2

Máte někdo zkušenost s umístěním pod střešní okna?Sráží se nám tam voda a dělá se plíseň...zda by panel pomohl.Nemůžeme pod kolmým stropem mít radiátor.

je tento infraziaric vhodný do kúpeľni? a pohlcuje aj vlkost ?

dobrý den, jak dlouhý je kabel do el. sítě?

Dobrý deň, výrobok Klarstein Wonderwall Smart 300 W má zástrčku na zapojenie do elektriky?

na obrazku je moznost ovladani pres wifi, je to tak?

Dobrý deň. Je tento žiarič vhodný do menšej kúpelne? Má krytie proti vodnej pare?

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií