AD homeoffice PET

Diskusia k Kolonožka Off road Lightning

Zobraziť katalóg
Kolonožka Off road Lightning - Hoverboard

Diskusia k Kolonožka Off road Lightning

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kolonožka Off road Lightning, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kolonožka Off road Lightning ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kolonožka Off road Lightning vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prosím vás, aký je rozdiel medzi kolonožkou off Road lightning a eljet E1 lightning? Je rozdiel v batérii, alebo motore, prip. kvalite?

Dobry den. Zvladne i travnaty teren lehce nerovny do kopce? Co kamenna cesta s nerovnostma? Nevyznam se v tom, tak aby jsme nekoupili neco co by pak nejezdilo.. pripadne poradte vhodny. Dekuji

Dobrý deň, pri zapnutí hoverboardu mi úvodná zvučka zneje veľmi nahlas, dá sa znížiť?

Dobrý den, máte k tomuto typu i sedátko, které se předělává?Děkuji

Dobrý den, včera mi došla kolonožka a po asi hodině přestala fungovat. Jen zablikala zelená kontrolka baterie a kolonožka se vypla i za jízdy což bylo velmi nepříjemné. Podle manuálu má být slabá baterie signalizována červenou barvou kontrolky baterie což se ale nestalo. Zkusíl jsem ji dobít ale opět nějaká chyba protože nabíječka pořád svítí zeleně i když by dle manuálu měla svítit červeně při nabíjení a až teprve po nabití zezelenat. Tak teď nevím, jestli vůbec dobíjí a kdy ji mám z nabíječky oddělat abych ji nepřebil a proč z ničeho nic přestane fungovat. No jsem celkem zklamaný a můj syn také. Co s tím?

Dobry vecer, chcem sa opytat , kupili sme hoverboard 10" a ked ho zapneme prihlasi sa nam zenskym hlasom ale velmi naozaj velmi nahlas.Da sa tento zvuk stlmit a ako ?? alebo je to automaticke?dakujem za odpoved.

Dobrý večer, koupili jsme dětem k vánocům dvě Kolonžky Off road black carbon a u jedné hned při první jízdě praskla duše. Co dělat dál ? Je možné reklamovat nebo dát opravit ? Děkuji

čím se tahle liší od těch ostatních off road

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií