AD elektro Star Wars

Diskusia k Lenovo Gaming L340-15IRH Black

Zobraziť katalóg
Lenovo Gaming L340-15IRH Black - Herný notebook

Diskusia k Lenovo Gaming L340-15IRH Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Gaming L340-15IRH Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Gaming L340-15IRH Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Gaming L340-15IRH Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, na kolik FPS utáhne hry jako minecraft fortnite train simulator 2020 forza 4 horizont děkuji za odpoved.

Dobrý den, na kolik průměrně FPS utáhne hry jako Forza Horizon 4, Far Cry 5, GTA V? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento notebook podobný jako nejlevnější z řady Legion Y7000?

je možné doplniť ďalších 16GB RAM? má notebook volný slot na pamäť?

Zdravim. notebook som si zakupil +- pred dvomi mesiacmi.Zhruba dva tyzdne dozadu som si vsimol ze ak je notebook napojeny na sieti tak asi 2 min po zapnuti sa spustia ventilatory a je to dost hlucne. Notebook som vobec nezatazoval len som ho nechal zapnuty.Ak odpojim sietovy kabel tak ventilatory stichnu skoro okamzite a ak aj vtedy zapnem graficke programy alebo prehladavac tak notebook ide potichu ale akonahle ho napojim zase na sietovy kabel (a vsetky programy su vypnute)tak sa ventilatory zase spustia. Dakujem za odpoved.

Dobrý večer, je možné spýtať sa na to či a prečo bol konkrétny "rozbalený" vrátení zákazníkom?

Dobrý deň, ešte pred pár dňami bol notebook dostupný, dnes už nie je, rád by som si tento konkrétny model zakúpil, viete mi povedať či to ešte bude možné, a ak áno, kedy približne bude skladom? Ďakujem

dobry den kolko ma USB portov?

Dobrý den, jak dlouho plně nabitý notebook vydrží ?

Dobrý deň, zvládne tento notebook hry animal jam, animal jam classic a fer.al?

123
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií