AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Lenovo IdeaPad 110-15IBR Black

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 110-15IBR Black - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 110-15IBR Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 110-15IBR Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 110-15IBR Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 110-15IBR Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kde na Pc je otvorenie Dvd prehrávač? Keďže žiadny cuplik nemám. Ďakujem

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tento notebook vhodný na denní používání, t.j. přehrávání hudby a filmů, připojení na net,... Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň. Chcem sa spýtať či tento ntb potiahne nejaké nenáročné hry ako napríklad: Minecraft,Osu!,ETS2, Fortnite,Farming Simulator 2017. Alebo strihanie videí v Camtasii 9.1 ?? Mám doma 5rokov starý Asus a na ním to všetko frčí na minimálnych nastaveniach a to ma integrovanú grafickú a procesor Intel Celeron 1.8ghz +hardisk a 2gb ramky. Potreboval by som vedieť či to vôbec dá.Keby som ho kupoval tá by slúžil iba na Chrome a aplikácie a hry.

dobrý den má ten to notebook i nabiječku , nebo se musí koupit zvlášť ?

DVD je také vypalovačka +/- ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tento notebook rozjede (pokud ano tak na kolik fps) hru Fortnite. Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií