P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Ballerina Pink

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Ballerina Pink - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Ballerina Pink

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Ballerina Pink, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Ballerina Pink ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Ballerina Pink vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Myslíte jestli bych na tomto notebooku mohla třeba střídat videa nebo něco podobného?

Dobrý den. Je tento notebook vhodný jako školní? Jedná se mi o vytváření prezentací atd. Je potřeba k tomu případně něco dokoupit a jaká je to investice? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je zde operační systém ? Děkuji!

Dobrý deň, dá sa vložiť do notebooku aj dátová karta?

Dobrý den, mohu se zeptat jakou SD kartu byste mi doporučili pro navýšení paměti?

Dobrý den, je tento notebook dotykový? A jak je to s klávesnicí? Je podsvícená a bude určena na psaní dlouhých textů ve wordu atak dále?? Je to notebook na pracovani do školy atd?

Má tento typ slot na sim kartu?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je tento počítač vhodný pro studenta na běžné použití- Word,prezentace.. A jak je to s pamětí? Lze dodat SD kartu? Děkuji

Je ten disk vymenitelny prosim? z 32 G na vyssií ? Dakujem Michal

dobry den ak ma ntb predinstalovany windovs10 je na nom uz word, excel a powerpoint alebo si to vsetko musim zakupit v baliku office od vas?

12
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií