AP+ slevy v app AP+ slevy

Diskusia k Lenovo IdeaPad 330s-15ARR Midnight Blue

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 330s-15ARR Midnight Blue - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 330s-15ARR Midnight Blue

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 330s-15ARR Midnight Blue, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 330s-15ARR Midnight Blue ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 330s-15ARR Midnight Blue vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den zvládne tento notebook tituly jako csgo nebo minecraft?

Jak zapnout podsvícenou klavesnici? Děkuji

Dobrý deň, dá sa rozšíriť RAM ? aspoň na 12 GB ?

dobrý den, lze notebook připojit na dokovaci stanici? děkuji!

Dobrý den Pořídil jsem si tento notebook a zajímalo by mě, jakou si mám pořídit powerbanku. Aby měla vysokou kapacitu+nějaký adaptér. Děkuji za odpověd.

Dobrý den, šlo by do tohoto modelu přidat samostatnou (dedikovanou) grafickou kartu? díky, PF

Dobrý den, má tento notebook takový ten měkký matný displej nebo tvrdý lesklý? Hodí se pro práci s AutoCAD, SketchUp, Photoshop, Illustrator, InDesign?

Dobrý den, je prosím v pořádku, že ve chvíli, kdy ntb zobrazuje stav nabití baterie okolo 25-30% (a není připojen k napájení), se samovolně vypne a po jeho připojení k napájení je stav baterie 0%?

Dobrý deň, je tento notebook i s SK klávesnicou? ďakujem za odpoveď

Dobry den, vlastnim tento notebook a chcel by som sa opytat ci Lenovo uz vyriesilo problem s rapidnym skrtenim vykonu ak hra alebo aplikacia dlhsie vytazuje GPU. Totalne to nici potencial vykonnej integrovanej GPU. Po 5-10 minutach ide rapidne dole vykon. Riesi sa to dost aj na zahranicnych forach. To ze notebook nieje urceny na hry neobstoji. Rocket League bezi v pohode na plne detaily 60fps kym nepride obmedzenie vykonu. Bude k dispozicii update obladacov alebo biosu ktory tento problem riesi? Inak notebook super az na toto max spokojnost. Dakujem

123
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií