AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 Cloud Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 Cloud Grey kovový - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 Cloud Grey kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 Cloud Grey kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 Cloud Grey kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 Cloud Grey kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, bude nějakým způsobem ovlivněna záruka pokud jsi změním pomocí nového Product Key verzi Windows Home na verzi Pro?

Dobrý den, je k tomuto modelu dostupné pouzdro?

Zvládne Notebook s Ryzen 7 5800U s integrovanou Vega 8 stream v 4k 30fps? (prípadne 2k 60fps) Zapojenie: Mirrorless camera Nikon, Elgato CAM LINK 4K atď. Program pravdepodobne OBS, bez špeciálnych efektov. Utiahne to interovaná grafika, alebo mám hľadať niečo s RTX?

Dobrý den, je opravdu tento NTB kovový, nebo je to jen pokovený plast ? Děkuji J.V.

Jedná se grafiku Vega 8 pokud je zde osazen Ryzen 7 ?

Dobry den, vedeli by ste prosim doplnit osadenie RAM slotov? Informacia v specifikacii produktu chyba. je 16GB 1x 16 alebo 2x8 GB ? Dakujem

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je notebook vhodný pro připojení monitoru, klávesnice atd. a aby se používal jako hybrid jako stolní pc a na cestování, a jestli by i tak furt jel plynule i přes používání programů při práci?

Skutocne je display tohoto notebooku antireflexný (matny)? Obdobny 2.8K 90Hz displej v pripade slim 7 bol leskly.

Dobrý deň, je tento ntb vhodný na strihanie videí a programovanie v náročných programoch? A ci sa neprehrieva pri náročných procesoch?

Dobrý den, je tento ntb kompatibilní s W11? Má TPM 2.0? Předem díky za odpověď.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií