AD elektro AD elektro

Diskusia k Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey kovový - Ultrabook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Iron Grey kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, je tento laptop vybavený numerickou klávesnicou?

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať ako je to s portami v tomto notebooku. V popise píše že obsahuje 3x USB 3.0 a 1x USB 3.1 C. Myslím konkrétne notebook s produktovým číslom: 81AC000VCK Dokonca v texte píše aj že obsahuje HDMI. Je to všetko pravda? Ďakujem

Dobrý deň. akú kapacitu batérie má tento notebook ?

Dobrý den, notebook nemá hdmi port. Jakým jiným způsobem můžu připojit externí obrazovku apod. ?

Dobry den. ma tento typ HDMI konektor?

Dobry den, dokazal byste mi nekdo objasnit, jak funguje pripojeni externiho monitoru pres USB-C / ThunderBolt? Mozna v tom hledam zbytecne slozitosti, ale zdalo se mi, ze dost zalezi na vnitrnim zapojeni, ktere neni kolikrat patrne ani z datasheetu, napr. jak vysoke rozliseni se da skrz redukci USB-C -> DP/HDMI prohnat. Treba pocet PCI-E linek vyvedenych na ThunderBoltu. Taky jsem nasel nekde zminku, ze takto vytvorenym grafickym vystupem (redukci z USB-C) se neda prohnat vystup z her, pripadne pouze za cenu znatelne vykonostni ztraty. Zjednodusene, je tu nekdo, kdo pouziva notebook na hrani aktualnich her na externim monitoru? Diky moc za odpoved.

Poprosim o upravu - tento produkt nema 2x USB, ma jen jedno, prave jsem ho zakoupil.

Dobrý deň. pls o info, či má tento počítač numerickú klávesnicu. 15,6 palcová verzia by mala mať, ale v produktových foto je klávesnica bez numerickej klávesnice. Ďakujem.

Koupil jsem tento laptop nedávno, je nový, ale baterie drží pouze 3-4 hodiny co se děje ? to asi neni normalni

Dobrý den! Jak uplatnit roční předplatné HN, které je při koupi tohoto počítače zdarma?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií