P&G boost P&G boost

Diskusia k Lenovo IdeaPad C340-14API Platinum

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad C340-14API Platinum - Tablet PC

Diskusia k Lenovo IdeaPad C340-14API Platinum

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad C340-14API Platinum, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad C340-14API Platinum ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad C340-14API Platinum vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Rád by som sa spýtal že ak by som chcel si na daný notebook upgradovať ram. Tak aký by som mal použiť?

Dobrý den, je možné u tohoto notebooku rozšířit paměť na 8GB, a to bez ztráty záruky?

Obsahuje počitač odtlačok prsta a p.e.r.o ? Prosim odpovedajte mi

dobrý deň všetkým .. Budem mať špecialne otázku na Lenovo experta 1. prehrievanie podtatkovanie je tu silné škrtenie specialne v performance mode - nedrzí ani minútu napr. pri 3d mark 2. Wifi . signál je strašne slabý stací ze som iba 5m od bezneho vysielača a už HD videa su problém (na YouTube), keď som 15m je koniec...horsie ako v njalacnejsom mobile je možné že je chyba od výroby? druhy počítač acer swift 3 aj mobil bez problémov o poschodie vysie, nižšie v dome.. tu je maximálna sila a iba v tedy ak sedím doslova blízko cca 3m od wifi routera.. mam ho iba 3dni..

3dmark fire strike výsledok? môže byť aj free verzia

Dobry den, da sa neskor po kupe doplnit do tohto notebooku pamat RAM, su tam nejake volne sloty na nu? Dakujem

Dobrý den, pouze u typu: "AMD Ryzen 3 3200U, dotykový 14" IPS antireflexní 1920 × 1080, RAM 4GB, SSD 128GB" píšete antireflexní displej, u všech ostatních variant píšete "lesklý". Je to skutečně tak? Jak moc se liší antireflexní a lesklý displej? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, předpokládám, že lze v nastavení přes win store přejít z win10S na win10home nebo pro. je to tak? Děkuji

Dobrý den, p.e.r.o notebook OBSAHUJE nebo PODPORUJE? Děkuji.

Dobrý den, je možné přidat HDD anebo SSD?

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií