AD elektro Star Wars

Diskusia k Lenovo IdeaPad Duet 3 Chrome 11Q727 Misty Blue + aktívny stylus Lenovo

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad Duet 3 Chrome 11Q727 Misty Blue + aktívny stylus Lenovo - Chromebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad Duet 3 Chrome 11Q727 Misty Blue + aktívny stylus Lenovo

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad Duet 3 Chrome 11Q727 Misty Blue + aktívny stylus Lenovo, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad Duet 3 Chrome 11Q727 Misty Blue + aktívny stylus Lenovo ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad Duet 3 Chrome 11Q727 Misty Blue + aktívny stylus Lenovo vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, OS tabletu v priebehu dňa tak 3x spadne a tablet sa reštartuje. Stále vtedy keď prechádza do režimu spánku, čiže skoro stále keď chcem tablet odblokovať dostanem chybovú hlášku, že nastala chyba a tablet sa reštartoval. Keďže ho využívam na zapisovanie pracovných poznámok z meetingov, ktoré sa následne neuložia kvôli crashu, je to pomerne nepríjemný zážitok. V tablete nie sú inštalované takmer žiadne aplikácie ani súbory. Je toto dôvod na reklamáciu, alebo len mám čakať na aktualizáciu, ktorá tento problém vyrieši? Ďakujem.

Dobrý den, můžete mi prosím poradit jakou fólii a brašnu přes rameno k tomuto zařízení pořídit? Předem děkuji.

Chcem sa spýtať či je klávesnica už v balení alebo ju treba dokúpiť.

Podporuje OTG, ak ano ake velke flash-pamatove medium podporuje?

Je mozne nainstalovat vsetky aplikacie z Google Play na OS Google Chrome ako na klasicky Android OS?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií