PET AD homeoffice

Diskusia k Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Onyx Black

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Onyx Black - Herný notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Onyx Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Onyx Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Onyx Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Onyx Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, podobné notebooky majú aj bezstarostný Servis Lenovo, má aj tento model túto možnosť?

Dobrý den. je možné na tento notebook připojit dva externí monitory nebo dokovací stanici s dvěma monitory? usb-c zde nepodporuje dokovací stanici ani přenos obrazu. jak mohu na tento notebook dostat dva monitory. (přes jaký konektor). případně děkuji za doporučení dokovací stanice k tomuto počítači abych mohl připojit dva monitory...děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Aleš

Dobrý den, pokud budu chtít datovým kabelem propojit s wifi routerem, jakou koncovku do PC použít? Uvítala bych odkaz na konkrétní typ zboží. Předem děkuji.

Dobrý den, má tento NB video výstup přes USB-C? Připojil jsem USB-C dock a monitor HDMI ani DP nefunguje. Dock i monitor odzkoušen na jiném NB.

Dobry den, chcel by som sa spytat na ci tento ntb ma wifi 5 al 6??dakujem

lze k tomuto noteboku připojit monytor Lenovo C24-25 černý

Prosim o informaciu, ci notebook disponuje slovenskymi znakmi na klavesnici.

Dobrý deň, pri preinštalovaní os nestratím zaruku na nb?

Dobrý den, moc se v PC nevyznám a potřeboval bych poradit. Můžete mi zde dat nějaký odkaz komponentu na zvětšení disku SSD ? Rad bych se vyvaroval koupě nějakého nesmyslu. Předem díky za odpověď.

Zdravim, prosím Vás viem že udávate že monitor ma 60HZ ale na nikde na nete neni tento model s 60Hz... Mohli by ste prosím preveriť či sa nestala len niekde chyba? Mal by som záujem len toto ma odrádza...... Ďakujem.

123
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií